понеделник, 25 януари 2010 г.

никога не съм аз.

обичам да ми въздишаш на коремчето.
не спирай,
моля.

~~~

понякога ми се иска да не бях от епизодичните герои.
понякога ми се иска да беше останала. ти също.
понякога си представям, че тази приказка е посветена на мен. че на гърба на корицата на онзи роман пише нещо, което само аз бих разбрала. че моите реплики в пиесата са най - важните. че се крия някъде между редовете.

понякога ми се иска да не бях от епизодичните герои.
и някой да оставаше след края на серията.

уви.

4 коментара:

sameoldstranger каза...

Замисли се, ако някой остане, дали ще знаеш какво да правиш с него ... или просто ще му кажеш, че не ти е нужен ? :) Поздрави и лунна вечер.

духовна скитница каза...

ако някой ден някой остане, ще разберем. предполагам.

Анонимен каза...

Някой ще напише приказка посветена на теб, обещавам. *гуш*

NeMo каза...

ааааааааааа
Стига с тона гуш!
Решението е *маруля*

И стига с това оставане, и спасяване. Стига го мисли толкова. Карай го по-простичко, и ще видиш, че ще имаш по-голяма успеваемост. Добро утро междудругото. В моята част от света е 7 без 20. Някъде към 5:30 ми спря токът. Баси кефът. После тръгна де. Ама е дразнещо както си спиш, изведнъж музиката да спре. Стряс! Тряс! Бум! Не, всъщност тишината е гадно нещо. Изключително подтискащо е да я чуваш. Не обичам много тишината. Но това си е твоя статия. Пък ако ти си епизодичен герой, тва е баси епизодът. То цял филм ставе вече. :Р От тия пълнометражните, които се гледат на тъмно, докато си прегърнал някого, и ядете обща купа пуканки. Пуканки... ЗНаеш ли колко са готини пуканките по кината? Последно ходих във Варна на кино. Беше забавно. И малко стряскащо, имайки напредвид, че глупаваит Шид искаше да излезе от екрана. Крайно време е да направят 3d кино, при което усещаш и миризмата на случващото се. Би било забавно. Станало прекалено дълго ли? Е и? Тва мож еда е твоят блог, ама тва си е моят коментар. Изяж се! И усмихнат ден. Чакам да ми буфнеш. Или пък не? Решението е твое. или пък на съдбата? Ах тази съдба... Make me Believer... NOOOT! Трябва ми оназ ипесен от рекламата на Якобс 3 дв 1. Онова с офиса. Waiting you here in the morning, или нещо такова... Някой от сектата на Еми да може да я намери? Не? ДА! Тва е бойла задача. Отивам да спя. Еби го (+
пп (Тва е като Пипи) :D
Не ме спокойно, тва е шибан коментар, чиято единствена идея е да си кажеш- omfg. :Р Усмиих ;)